Tervetuloa ”LUMOUS” -taidenäyttelykiertueelle, joka kutsuu tutkimaan Pohjoisen mystistä Luontoa maalaustaiteen kautta!

lumous yhteisnäyttely taidenäyttely kiertue 2024 eevakart

OSALLISTU LUMOUS-ARVONTAAN JA VOITA TAIDEPAKETTI!

Arvomme Hiidenlinnassa vierrailleiden näyttelyvieraidemme kesken ihanan taidepalkinnon. Osallistu arvontaan ottamalla kuva Sinua puhutelleesta teoksesta ja julkaise kuva Facebookissa tai Instagramissa tägäämällä meidät taiteilijat siihen: @EEVAKART , @JOHANNAKANGASHARJU_ART , @A.KAMPPURI.ART ja @TAITEILIJA_TIMOHUTTU. Arvonta on voimassa 30.8.2024 saakka ja arvonta suoritetaan pian sen jälkeen.

Kuva taidenäyttelyn avajaisista Hiidenlinna Somero taidenäyttely LUMOUS eevakart

Tällä hetkellä LUMOUS-taidenäyttely on esillä HIIDENLINNASSA, Somerolla 30.8.2024 saakka (Hiidenharjuntie 61, 31470 Somerniemi). Hiidenlinnan SANTA´S LAND LAPPIMAA-lahjatavaraliikkeessä on myynnissä myös taiteilijoiden pientuotteita.

Kuvassa vasemmalta oikealle taiteilijat Timo Huttu ja Johanna Kangasharju, Hiidenlinnan isäntä Sami Uotila, taiteilija Ann-Mari Kamppuri, Nulituisen Shamaani Veikko Siitonen ja taiteilija Eeva Kouvalainen.

näyttelyn pystytys video instagram LUMOUS eevakart

Katso video taidenäyttelyn pystytyksestä klikkaamalla TÄTÄ LINKKIÄ tai kuvaa!

Jokaisen maalauksen punainen lanka kytkeytyy Luontoon, joka onkin taiteilijoiden yhteinen innoituksen aihe. Taiteilijoita yhdistää myös juuret Pyhäjärvelle. Yhteisnäyttelykiertue LUMOUS onkin jatkumoa jo 2022 alkaneelle taiteelliselle yhteistyölle. Vaikka taideinnoituksen aihe onkin yhteinen, on jokaisen ilmaisu vahva, uniikki ja tunnistettava. Perinteinen maisemamaalaus, postmoderni abstraktin ja realismin yhdistelmä sekä useat eri tekniikat täydentävät ja korostavat toisiaan vaikuttavana kokonaisuutena. Yhdessä maalaukset lumoavat Katsojan mielenkiintoiselle matkalle Itseen.

Yhteisnäyttelyitä on neljä; huhtikuussa Pyhäjärven ABC:llä, kesä-elokuussa Somerolla Hiidenlinnassa, syyskuussa Helsingissä Hotelli Marskissa sekä marraskuussa Jyväskylässä Lutakon Teeleidissä.

Tutustu meihin taiteilijoihin ja taiteeseemme klikkaamalla nimeä tai kuvaa: Eeva Kouvalainen, Johanna Kangasharju, Ann-Mari Kamppuri ja Timo Huttu.