MIKÄ ON MUOTOKUVA?

Muotokuva on taatusti uniikki ja iätön lahja rakkaalle, ystävälle, kummilapselle, hääparille tai vaikkapa itselle! Useimmiten kuvailunkohde on rakas ihminen, lemmikki tai maisema.

Muotokuvan tekemiseen tarvitsen kuvan ja toiveet esim. koosta ja värimaailmasta. Sommittelen yhteen myös erillisiä valokuvia, vuodenaikoja ja värimaailmoja. Tyylini mukailee realismia, mutta teen myös ”symbolisia” muotokuvia.

Muotokuvat toteutan maalaamalla tai piirtämällä. Valmiin työn kehystytän kehystämö Beckerissä tai laitan valmiskehyksiin lisämaksusta. Toteutusaika riippuu työjonostani ja Sinun toiveistasi, siitäkin sovitaan ennakkoon.

HALUAN TILATA MUOTOKUVAN

Ota yhteyttä! Kerro lomakkeessa, millainen muotokuva on mielessäsi, niin saat tarjouksen ja aikatauluehdotuksen vastauksena.

  KUINKA PALJON MUOTOKUVA MAKSAA?

  Tutustu selkeään taidehinnastoon sekä maksuvaihtoehtoihin. Muotokuvan hinta riippuu pääosin koosta ja tekniikasta. Esimerkiksi A4-kokoinen lyijykynäpiirros maksaa 300€.

  Tilaustyöt teen aina 100% tyytyväisyystakuulla. Lue referensseistä, kuinka muotokuvaprojektit ovat sujuneet Asiakkaiden mielestä.

  Valikoimasta voit löytää muutakin mielenkiintoista, tervetuloa taideostoksille!

  YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

  Tilaa uutiskirje!

  Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

  Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

  Tervetuloa seuraamaan taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Instagramissa ja Facebookissa