Tällä sivulla voit tutustua saamiini asiakaspalautteisiin yrityksiltä, yksityisiltä ja taloyhtiöiltä. Referenssit sisältävät hyvinkin erilaisia tilaustöitä, kuten muraaleja, muotokuvia, logoja ja graafisia mainoskuvia.

JääskeläMusic Oy logo eevakart tilaustyöt

Logoasiakas: ”Otimme Eevaan yhteyttä yrityksemme logon suunnittelun merkeissä. Meillä ei ollut vielä valmista ajatusta, millainen logo tulisi olemaan ja mitä kaikkea se tulisi sisältämään, koska yrityksemme toiminta on monialaista. Eevan ideoimana saimme kuitenkin sellaisen logon, joka kuvaa yrityksemme monipuolista toimintaa selkeästi ja on monikäyttöinen. Eeva ymmärsi todella hyvin tarpeemme ja osasi tarjota sellaisia malleja ja ratkaisuja, jotka istuivat erinomaisesti ajatukseemme logosta ja sen käyttötarpeista. Kiitos, Eeva, ammattaitaidolla tekemästäsi työstä!”

JääskeläMusic Oy:n yrittäjät, Elina ja Janne Jääskelä-

Muraaliasiakas: ”Tapasimme Eevan helmikuussa. Annoimme aika vapaat kädet muraalin toteuttamiseksi, mutta kasvoja emme siihen halunneet. Eeva oli todella innostunut, aktiivinen ja paneutunut koko prosessin ajan”
”Aiemmin 30 metriä leveä ja 160 cm korkea valkoinen muuri houkutteli töh­rijöitä. Sotkujen puhdistus tuli kalliiksi. Ajattelimme, että muraali voisi estää sotkijoita. Taideteos sulautuu muuriin niin hyvin, että ihan kuin se olisi ollut siinä aina”

-Keskikatu 22 (JKL) asukkaat Hilkka Kallio ja Johanna Toivanen

(Linkki Avainasukkaat.fi-verkkojulkaisuun)

Muotokuva-asiakas: ”Kiitos Eeva vielä kerran maailman kauneimmasta kuvasta! Taitava lyijykynäpiirustus on vain niin paljon enemmän kuin valokuva. Piirtämässäsi muotokuvassa pistää silmään tietysti yhtenäisyys, mutta myös sen upea tekninen Toteutus. Meillä ei molemmilla ole tarpeeksi taitoja ymmärtääksemme, kuinka tällainen kuva on edes mahdollista tehdä. Voimme vain sanoa, että olet TODELLA hyvä työssäsi!” – X:n aviomies

”Kiitos Eeva❤ Minulla on nyt myös kuvahistoriaa aulan seinällä tuleville sukupolville ja kuinka kauniiksi olet maalannut minut 😍. Lahjaan osallistuneet ovat kehuneet työtäsi, tässä muutama valittuna viesteistä ilman hymiöitä 😅 (-Upea ​​kuva, todella onnistunut -No nyt on hienoa. -Kyllä kannattaa vanheta. -Vau+++ -Kaunis kuva -Ihana Vau, se on hieno työ. -Se on hienoa!) – Muotokuvamalli, X (joka haluaa pysyä nimettömänä)

tilaustyö eevakart kshs savupiipun korjaukset

Graafisen työn tilausasiakas: ”Eeva on tehnyt KSHS:n logon, autoteippaukset, mainokset ja sisältöä verkkoon. Eeva lähtee asiakkaan luokse niin videoimaan kuin apumieheksi työmaalle. Näppärä, ahkera ja taitava.”

-Markus Kouvalainen, KSHS-Savupiipun Korjaukset

Luonnonlumo tilaustyö eevakart logo

Graafisen työn tilausasiakas: ”Ihanan idearikas ja toimiva palvelu. Minun ja yritykseni sielunmaisema oli Eevan helppo ymmärtää ja se näkyi kauniina lopputuloksena.<3”

-Anne Pekkala, Kauneushoitola Luonnonlumo

Salustotus tilaustyö eevakart logo

Graafisen työn tilausasiakas:”Aloitin marraskuussa Eevan kanssa suunnittelemaan uuden yritykseni logoa ja nimeä. Kerroin Eevalle minkälaista ideaa hain ja toiveeni värimaailmasta. Joulukuussa olikin jo fiman teipit ikkkunoissa ja ovessa. 

Eevan kanssa työskentely oli nopeaa ja ystävällistä. Hän on idearikas ihminen, jolla on mahtava visuaalinen silmä. Hän kuunteli toiveitani ja toi samalla runsaasti omia upeita ideoitaan esiin. Olen todella ylpeä yritykseni nimestä ja logosta. Suosittelenkin Eevaa kaikille, jotka haluavat erottautua massan joukosta! ❤ ”

-Sanna Tarkiainen,Salus Totus

tilaustyö eevakart logo heidi zschauer

Graafisen työn tilausasiakas: Ihana logo!❤️ Olet Eeva uskomattoman lahjakas ja ammattilainen joka suhteessa 🙏

-Heidi Zschauer, muusikko-

paso doble tilaustyö eevakart

Graafisen työn tilausasiakas: ”PasoDoble on todella tyytyväinen asiakas. Annettiin alkuun aika vapaat kädet logon ulkonäölle ja saatiinkin logosta useita vaihtoehtoja. Eeva ymmärsi hyvin pointit mitä lopulta haettiin ja Eevan osaamisen pohjalta Eeva sai muokattua lopputulokseksi sellaisen mikä oli just eikä melkein Pason näköinen logo. Kymppi plus Eevan palvelu oli asiakaslähtöistä ja visuaalisesti moniulotteista (meinaan tällä sitä kuinka monta erityylistä vaihtoehtoa Eeva keksi meille alkuun mistä alkaa muokkaamaan)

-Heli Oravakangas, Paso Doble

tilaustyö eevakart symbolinen perhe muotokuva

Taidemaalausasiakas: ”Eeva teki minulle valtaisan hienon tilaustaidetyön vuonna 2019. Kerroin Eevalle lapsistani ja näytin muutamia valokuvia heistä. Tämän informaation perusteella, hän personoi lapseni ja teki heistä ja heidän persoonallisuuksistaan taulut. Sen lisäksi,että taulut kuvastavat lapsiamme täydellisesti, ne ovatmyös taiteellisesti huikeita! Eevalta löytyy taiteellisen talentin lisäksi valtavan hienoa sensitiivistä asioiden aistimuksen taitoa. Suosittelen lämmöllä!”

-Ville Kiljunen, teatteriohjaaja ja opettaja-

tilaustyö eevakart fiilistämö

Graafisen työn tilausasiakas: ”Parasta Eevan kanssa työskentelyssä ovat hänen asenteensa ja intonsa työhön. Yritykseni visuaalisen ulkoasun toteuttaminen ei jäänyt ainakaan Eevan ideoiden vähyydestä kiinni; monipuoliset ideat hän minua kuunnellen rajasi siten, että selkeä linja ja tyylisuunta löytyi sujuvasti.”

-Tiina Ahola, Fiilistämö-

Graafisen työn tilausasiakas: ”Eeva suunnitteli yrityksemme Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Keho logon. Yhteistyö Eevan kanssa sujui ongelmitta. Hän pystyi kuvittamaan ajatukseni paperille. Erityismaininan haluan antaa hänen kärsivällisyydestään ja aurinkoisesta olemuksestaan. Hänen kanssaan oli ilo työskennellä. Häntä hyödynnän tulvaisuudessakin, jos kaipaan tämän tyylisiä palveluita”

-Hilja Lehtivuori, Liike ja Keho

TILAA TAIDETTA!

Kerro ideastasi! Saat vastaukseksi kuvallisen tarjouksen.

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Tervetuloa seuraamaan taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.