TARJOA ASIAKKAILLESI JA VIERAILLESI IHANA TAIDEHETKI!

Taidehetki on siistiä ja rauhallista ohjelmaa asiakasiltaan, tyhy-tapahtuman numeroksi tai vaikkapa polttareihin. Viihdepaketti on helppo ostaa ja sopii moneen tarkoitukseen. Taideohjauksen voit ostaa yksityisenä henkilönä, yrityksenä tai yhteisönä osaksi tapahtumaasi. Sinä valitset mieluisan mallimaalauksen ja minä hoidan muun!

MALLIMAALAUKSET

Tässä galleriassa ovat kaikki taideohjauspalveluni mallimaalaukset. Jokaisella maalauksella on selkeät ohjeet ja kuvan kaltaisen maalauksen toteutuksessa menee n. 2-3tuntia.

Valitse aiheista tilaisuuteesi sopiva ja sovitaan aika taideohjaukselle!

HALUAN TARJOUKSEN TAIDEOHJAUKSESTA

Tee tarjouspyyntö lomakkeella! Kerro kenelle, missä ja milloin haluat taideohjelmaa. Tarjouspyyntö taideohjauksesta ei velvoita tai sido Sinua tekemään tilausta.

  MITÄ TAIDEOHJELMASSA TAPAHTUU?

  2,5-3 tunnin mittaisen taideohjauksen ajan emännöin maalauksen kulkua ja pidän huolen siitä, että jokaisen tekeminen on mielekästä ja kivaa. Sinulla on tässä oiva tilaisuus hemmotella taiteilevia esimerkiksi tarjoiluilla ja musiikilla, joista voi nauttia maalaamisen ohessa.

  Tapahtumankulku on helppo räätälöidä tarpeidesi mukaan. Osallistujamäärä, ohjauksen kesto ja aihe ovat muotoiltavissa.

  MITÄ TAIDEOHJAUS SISÄLTÄÄ?

  Taideohjaus on helppo pakettipalvelu! Tuon kaiken tarvittavan mukanani tapahtumapaikalle ja vieraasi saavat taideohjausta tapahtuman ajan. Taidehetkestä lähtee kotiin tyytyväisiä taiteilijoita itsetehdyn taideteoksen kanssa ja tilat ovat yhtä siistit ohjelman jälkeen, kuin mitä ne olivat sitä ennen.

  Halutessasi saat tapahtumajärjestäjänä käyttöönsi etukäteen tehdyn *graafisen materiaalin mainontaa ja tiedottamista varten.

  *Yksi jpg-tiedosto oikeassa julkaisukoossa

  TAIDEOHJAUKSEN HINTA

  Hinta muodostuu ohjauspalkkiosta (300€ + ALV) ja materiaalikustannuksista/taiteilija (10€+ALV/henkilö). Mikäli valmiista aiheista ei löydy sopivaa, voin lisämaksusta (450€ + ALV) luoda millaisen tahansa! Voit tutustua taidehinnastoon myös täältä.

  VALITSE SOPIVA MAKSUTAPA

  • Tilisiirto verkkopankissa. Laitan laskun haluamaasi sähköpostiin (tai yrityksen laskutusosoitteeseen)
  • MobilePay on näppärä maksutapa, jossa toimitan kuitin sähköisesti haluamaasi sähköpostiin.
  • Käteismaksusta toimitan kuitin taidehankinnastasi sähköpostiisi.
  • Voit maksaa myös rahoituspalvelun avulla, lue lisää tästä!

  Tervetuloa seuraamaan taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.

  YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

  Tilaa uutiskirje!

  Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

  Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.