Tällä sivulla esittelen menneet ja nykyiset taidenäyttelyt. Näyttelyistä jokainen on ollut tilaisuus ja kunnia asettaa teokseni Katsojan nähtäväksi. Omalla tavallaan näyttelytoiminta täyttää taiteellisen Tehtäväni erityisen vahvalla tavalla.

LENTO taidenäyttely Riihipiha vuolijoki eevakart

Taidenäyttely ”LENTO” Riihipiha-museossa Vuolijoella 15.6.-10.8.2024

Vuolijoella toimii paikallismuseo Riihipiha, jonne lentää tiivis kokonaisuus maalauksiani kesäkaudeksi. Riihipihalla on valtavasti nähtävää ja ihmeteltävää, mikä kaikki kuuluu sisäänpääsylipun hintaan. Voit myös kahvitella ja ruokailla vierailusi ohessa Niittypirtin kahvion herkuilla. Näyttelyn yhteydestä voit ostaa myös taideprinttituotteitani. Lämpimästi tervetuloa!

lumous yhteisnäyttely taidenäyttely kiertue 2024 eevakart

Taidenäyttelykiertue ”LUMOUS” 1.4.-30.11

Tervetuloa ”LUMOUS” -taidenäyttelykiertueelle, joka kutsuu tutkimaan Pohjoisen mystistä Luontoa maalaustaiteen kautta! Tällä hetkellä näyttelymme on esillä HIIDENLINNASSA SOMEROLLA 30.8.24 saakka. Yhteisnäyttelyitä on neljä; huhtikuussa Pyhäjärven ABC:llä, kesä-elokuussa Somerolla Hiidenlinnassa, syyskuussa Helsingissä Hotelli Marskissa sekä marraskuussa Jyväskylässä Lutakon Teeleidissä.

Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ ja tutustu meihin taiteilijoihin ja taiteeseemme klikkaamalla nimeä tai kuvaa: Eeva KouvalainenJohanna KangasharjuAnn-Mari Kamppuri ja Timo Huttu.

CLICK HERE TO READ ABOUT ART EXHIBITION TOUR ”MAGIC” IN ENGLISH!

KotoDesignMarket soolonäyttely eevakart toukokuu 2024

IN SHOP-taidenäyttely Koto Design Marketissa 2.5.-31.05

Jyväskylän keskustassa toimii ihana, kotimaisen muodin ja designin putiikki, Koto Design Market – ja minulla on kunnia asettaa sinne taidettani näytille toukokuun ajaksi! Näyttelyni ajan voit ostaa myymälästä alkuperäismaalausteni lisäksi printtituotteitani. Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan kotimaisesta designista, muodista ja taiteesta!

Taidenäyttely yhteys pyhäjärven abc eevakart 2023

Taidenäyttely YHTEYS 1.11.-31.12.2023 ABC Pyhäjärvi

Sain kunnian asettaa maalaustaidettani esille Pyhäjärven ABC:n liiketilaan. Näyttelyn nimi kuvastaa hyvin teosten Luontoyhteyden mystistä punaista lankaa sekä omaa yhteyttäni lapsuuden maisemiin Pyhäjärvelle.

TAITEILIJA EEVA KOUVALAINEN yhteisnäyttely AuRORA

Yhteisnäyttely AuRORA 9.12.2022- 16.9.2023 SOMPIO talo, Tankavaara

Taideäyttely on SOMPIO-talossa,Tankavaarassa, Lapissa. Yhteisnäyttely Aurora on viiden suomalais-taiteilijan maaginen kooste maalauksia ja äänitaidetta. Tutustu nähtävyyteen ja meihin taiteilijoihin (lisäkseni Johanna Kangasharju, Ann-Mari Kamppuri, Timo Huttu ja Anna Saksman).

näyttelyt eevakart eevakouvalainen suomalainen taide yötön yö

YÖTÖN YÖ yhteisnäyttely 1.-31.7.2023 Ruutugalleria, Taidetarvikeliike Artlo, Jyväskylä


Kompakti yhteisnäyttelymme esitteli kesäisiä maalauksia näyteikkunassa heinäkuun ajan. Lisäkseni ikkunassa oli maalauksia AuRORA-näyttelyn tutulta kokoonpanolta: taiteilijoilta Ann-Mari Kamppuri, Johanna Kangasharju,Timo Huttu sekä äänitaiteilija Anna Saksmanilta.

näyttelyt eevakart eevakouvalainen suomalainen taide JOPAS JOPAS

JOPAS JOPAS 6.5.-31.6.2023 Galleria Lafabia, Liikekeskus Tawast, Jyväskylä


Yhteisnäyttelyssä oli lisäkseni lähes kolmekymmentä taiteilijaa. Esillä oli maalauksia, lasitaidetta, runoja, teräsveistoksia, installaatioita ja ääniteoksia. Kokonaisuus oli värikäs ja yllättävä. Esittelin näyttelyssä ”Linnunradalla”-aiheisen kokoelman maalauksiani. Näyttelyn järjesti Antti Juhana Tahvanainen ja Tommi Niukkanen. Näyttelyssä kävi 2000 vierailijaa kesäkuun aikana.

näyttelyt eevakart eevakouvalainen suomalainen taide TAIDEPAJA NÄYTTELY KARNEVAALISSA LUOVUUDEN TUULIA

LUOVUUDEN TUULIA 1.-27.5.2023 Kahvila Karnevaali, Pyhäjärvi


Pidimme pienen yhteisnäyttelyn helmikuun taidepajaani osallistuneiden kesken. Esillä oli lisäkseni kuuden osallistujan maalaukset, jotka olimme tehneet käyttämälläni sekatekniikalla.

näyttelyt eevakart eevakouvalainen suomalainen taide ENKELEILLE

ENKELEILLE näyttelyt 24.2.-21.3.2023 Kauppakeskus Seppä ja Agora, Jyväskylä


Hyväntekeväisyysnäyttelyyn osallistui lähes kaksikymmentä kuvataiteilijaa. Teosmyynnin tulot lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen lyhentämättömänä. Minulta näyttelyssä oli kolme teosta, joista kaksi (Lapsia, ja Slava Ukraini!)myytiin. Taidenäyttelyn järjesti Aurora4UA Ry:n perustaja, Mariia Gavriushenko.

näyttelyt eevakart eevakouvalainen suomalainen taide ASIAN ART ASSOCIATION

LOVE AND PEACE näyttelyt: World charity painting exhibition (Asian Art Association)1.-31.1.2023 Zhingzheng Gallery, Taipei


Hyväntekeväisyysnäyttelyssä esiteltiin 30 taiteilijan lahjoittamia taideteoksia, joiden painomyynti lahjoitettiin Singaporen Punaisen Ristin kautta Ukrainaan. Tilaisuudessa esitettiin Ukrainan suurlähettiläs Kateryna Zelenkon sekä Singaporen Punaisen Ristin johtajan Benjamin Williamin toimittamat puheet.

näyttelyt eevakart eevakouvalainen suomalainen taide KARELORE JUMINKEKO

SPIRITS OF FIRE 10.6.-30.9.2022 Kulttuurikeskus Juminkeko, Kuhmo


Sain kunnian osallistua Katya Lebedevin kutsumana yhteisnäyttelyyn, jossa oli esillä lähes kolmenkymmenen taiteilijan Kalevalan inspiroimia teoksia. Asetin esille pyöreän maalaukseni ”Annikin”.

NÄYTTELYT EEVAKART PYHÄTTÄRET YHTEISNÄYTTELY

PYHÄTTÄRET 1.7.-29.7.2022 Kahvila Karnevaali, Pyhäjärvi


Yhteisnäyttelyssämme oli esillä maalaustaidetta. Minä, Anna Korhonen, Johanna Kangasharju ja Ann-Mari Kamppuri esittelimme amaalaustaidetta. Avajaisissa esiintyi äänitaiteilija Anna Saksman. Arvoimme vierailijoiden kesken korutaiteilija Anna Kristiinan tekemän Pyhätär-korun. Yhteistä meille kaikille taiteilijoille on pyhäjärviset sukujuuret.

näyttelyt taide yhteisnäyttely taidenäyttely

GODS AND MORTALS 10.1.-31.3.2022 Kauppakeskus Forum, Jyväskylä


Soolonäyttelyni oli esillä vilkkaan kauppakeskuksen tyhjän liiketilan leveissä ikkunoissa ohikulkijoiden ihmeteltävänä. Vaikka näyttely oli ”kylmä”, syntyi siitä hyvää myyntiä ja paljon palautetta yleisöltä.

näyttelyt taide yhteisnäyttely taidenäyttely

FULL MOON 1.-31.7.2021 Kauppakeskus Wolt, Pyhäjärvi


Pidimme yhteisnäyttelyn lapsuuteni maisemissa Pyhäjärvellä kauppakeskus Woltin valoisassa aulassa Täyden Kuun Tanssit-tapahtuman aikana. Esillä oli minun, siskoni Anna Korhosen, Miska Jussilan sekä edesmenneen isäni, Taiteilija Matti Korhosen teoksia.

Taidenäyttelyn pitäminen Pyhäjärvellä on hyvin erityinen kokemus itselleni.

näyttelyt taide yhteisnäyttely taidenäyttely HELENE 20

HELENE20 näyttelyt 15.-25.9.2020 Helsingin Rautatieasema Kulttuurihalli, Helsinki

Keväällä 2020 sallistuin Helsingin Lastensairaalan järjestäään ”HELENE20”-nimiseen taiteilijahakuun. Valitut kuusi taiteilijaa (Elli Maanpää, Emilio Mäkipää, Janne Jääskeläinen, Aura Latva-Somppi, Marika Schulze ja Alma Peltola) pääsivät sairaalan seinille, mutta meille muille hakijoille järjestettiin näyttely.

Kun tämä maalaus valmistui, tiesin että halusin sen esille. Syksyn värit ja uusi tekniikka yhdistyivät tämän kauniin lapsi-olennon kanssa tavalla, joka olisi täydellinen juuri tähän näyttelyyn. Löysin Hänet, rakkaan poikani leikkimässä metsästykauden aseilla Äiti Maan sylissä. Näyttelyn henki, Helene Schjerfbeckin elämäntyön ja itsekuvailun tematiikka sopi maalauksen kanssa kauniisti yhteen. Kuinka omakuvamme toteutuu lapsissamme, verenperinnössä, kulttuurin perinteissä ja Luonnossa.

taide näyttely taideyritys logo eevakart.com

”ANNA JA EEVA KORHONEN” yhteisnäyttely 1.11-15.12.2019 Huonekalukeidas Oy, Kuopio

Asetimme näytille ja myyntiin kompaktin näyttelyn siskoni Anna Korhosen kanssa. Taulut sopivat hyvin suomalaiseen sisustukseen erikoistuneeseen liiketilaan. Esittäydyin tuolloin vielä ”Korhosena”.

Kuvassa alkuperäinen logo, jonka maalasin taidetoiminnalleni.

näyttelyt taide ikkuna näyttely Kilpisenkatu Jyväskylä

Ikkunanäyttely tammikuu-maaliskuu 2019 Kilpisenkatu 9, Jyväskylä

Tämä näyttely oli ensimmäinen ikkunanäyttelyni. Ikkunanäyttelystä tuli paljon positiivista palautetta sekä minulle että tilan omistajalle! Tämä oli vielä aikaa, jolloin pohdiskelin kovasti sitä, olenko taiteilijana tn.Korhonen vaiko liiton kautta Kouvalainen.

näyttelyt taide yhteisnäyttely taidenäyttely samaa verta makkaragalleria helsinki eevakart eeva kouvalainen yhteisnäyttely

SAMAA VERTA yhteisnäyttely 16.11.-10.12.2018 Makkaragalleria, Helsinki

Pidimme yhteisnäyttelyn siskoni Anna Korhosen kanssa. Kokonaisuus oli tummanpuhuva, värikäs, vahva ja symbolinen. Myyntinäyttely sai paljon positiivista palautetta ja useita teoksia löysi Todellisiin Koteihinsa.

näyttelyt taide yhteisnäyttely taidenäyttely samaa verta makkaragalleria helsinki eevakart eeva kouvalainen yhteisnäyttely

SAIRAALANÄYTTELY 1.11.-20.12.2017 Vanhan Keskussairaalan kahvilakäytävä, Jyväskylä

Tässä näyttelyssä asetin esille kymmenisen omaa maalausta sairaalan käytävän seinälle. Näyttely kirvoitti keskusteluja (ehkäpä siksi, että esillä olevista maalauksista useassa oli alastomuutta). Se sai myös paljon positiivista palautetta ja useat näyttelyn teoksista löysikin Kotinsa näyttelyn seurauksena.

EEVAKART.COM MACCHIATO 2015 LOST IN TRANSLATION NÄYTTELYTEOS ALKUPERÄISTAIDE

LOST IN TRANSLATION taidenäyttely 1.6-30.6. (+1.-30.7.) 2016 Cafe Voca, Jyväskylä

Ensimmäinen soolonäyttelyni järjestin Jyväskylän keskustassa. Näyttelyn maalaukset olin luonut raskausaikana ja pikkulapsiarjen pyörteissä. Näyttely jatkui vielä kuukauden ajan yhteisnäyttelyllä, jossa esillä oli siskojeni Anna Korhosen ja Paula Korhosen, sekä edesmennen isämme Taiteilija Matti Korhosen teoksia.

EEVAKART.COM NÄYTTELYT HUNNINGON TYTTÄRET TEOS ALKUPERÄISTAIDE

”HUNNINGON TYTTÄRET” yhteisnäyttely (1.-31.3.2015) Kahvila Karnevaali, Pyhäjärvi

Tässä näyttelyssä taiteeni oli ensimmäistä kertaa näytillä kahden siskoni sekä edesmennen isämme teosten rinnalla. Se oli yhtäaikaa jännittävää, kamalaa ja onnellista. Saamani palaute oli rohkaisevaa ja kannustavaa. Kahvila Karnevaalissa on ihana tunnelma, joka sopi hyvin näyttelyllemme.

Oletko kiinnostunut menneistä tai tulevista taidenäyttelyistäni? Ota yhteyttä!

  YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

  Tilaa uutiskirje!

  Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

  Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

  Tervetuloa seuraamaan taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.