Muraali on näyttävä ympäristöelementti ja tekee varmasti vaikutuksen näkijäänsä!

HALUAN TILATA MURAALIN

Kerro lomakkeessa millainen seinämaalaus on mielessäsi ja tee tarjouspyyntö. Se ei velvoita tai sido Sinua tekemään tilausta.

  MIKÄ MURAALI?

  Muraali tarkoittaa seinämaalausta. Sen voi teettää rakennusten sisä- ja ulkopintoihin. Suoraan seinään maalattu taideteos on aina Asiakkaan toiveiden mukainen. Se on uniikki tapa vahvistaa haluttuja mielikuvia ja muuttaa tavalliset tilat poikkeuksellisiksi elämyksiksi. Parhaimmillaan julkiseen tilaan toteutettu muraali myös ehkäisee vandalismia ja kohottaa alueen profiilia. Seinämaalaus personoi koko rakennuksen sekä ilahduttaa ohikulkijoita ja asukkaita.

  Maalauspinnaksi kelpaa lähes mikä tahansa; mm. näyteikkuna, profiloitu peltiseinä, tiili tai kyprokki. Maalaukseen käytän aina pinnalle sopivaa maalausainetta ja käsittelen pinnan tarvittaessa. Muraalien hinnat alkavat 500€:sta ja perustuu pitkälti projektin kokoon. Kaikkiin taidetöihini pätee tyytyväisyystakuu.

  Lue mitä Asiakkaat ovat asioinnista ja tuloksesta mieltä!

  Lue lisää hinnoista ja rahoitusmahdollisuuksista!

  YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

  Tilaa uutiskirje!

  Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

  Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

  Tervetuloa seuraamaan taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.