Tämä hinnasto esittelee maalaustaiteen, tilaustöiden sekä taideohjauksen hinnat.

Taiteilijuuteen kuuluu luomisvimman lisäksi liiketoimintarooli, jossa myyn tuotteitani ja palveluitani. Taiteilijan työn hinnoitteluun tuntuu kuitenkin liitettävän mystiikkaa ja eriskummallisuuksia. Toivon tuovani aiheeseen selkeyttä.

HINTA EEVAKART hinnasto lumoudu taiteesta 2023
hinnasto eevakart.com taiteilija eeva kouvalainen lumoudu taiteesta kuriiri 2021

TAIDEMAALAUKSET

Alkuperäismaalausten hinnoittelu perustuu kokoon ja kokemukseen. Yhden neliömetrin maalaustyöhön menee keskimäärin 70 työtuntia ja työn määrä skaalautuu eri kokoihin. Materiaalikustannukset (mm. kangaspohja, maalit, välineet, ripustus, hankintaan käytetty aika) ovat myös otettu huomioon.

Oleellisin on kuitenkin teokseni taiteellinen anti. Lopputulos on kaiken harjoittelun, tekemisen, kokemusten ja opiskelun summa, suodattamani taiteellinen ilmaisu.

Näet myytävien maalausten tiedot, tarinat ja hinnat klikkaamalla kuvaa. Alkuperäisteokset ovat kokonsa mukaisesti vuonna 2023 hintahaarukassa 200€-2000€. Esimerkiksi kokoa 20 cm x 20cm maalaus maksaa n.250€ ja 50cm x 50cm kokoinen maalaus on n.750€.

Maalaustaidehinnan päälle laskutan mahdolliset toimituskulut (10€).

hinnasto tilaustyö taidemaalaus symbolinen muotokuva Autuaat 2021
AUTUAAT 2021

TILAUSTYÖT

Tilaustöiden hintaan vaikuttavat samat lainalaisuudet kuin alkuperäismaalausten, vaikka teos pohjautuukin Asiakkaan toiveisiin. Koko ja tekniikka ovat hyviä raameja tilaustyön hinnoitteluun. Jokainen tilaustyö on erityinen ja uniikki. Merkityksellisen tatuoinnin suunnittelu, lapsuudenmaiseman kuvailu, kummilahjan piirtäminen ja rakkaan henkilön maalaaminen on opettanut minua tekemään Asiakasta palvelevan suunnitelman ja yllätyksettömän tarjouksen. Tilaustöiden hinnasto alkaa pienen tatuointisuunnitelman 150:stä eurosta ja loppuu hinnakkaimpiin muraaleihin, graafisten töiden tuntiveloitus on 45€ (+alv 24%)/h.

taideohjaus palvelu hinnasto taide maalaus eevakart.com

TAIDEOHJAUS

Taideohjauspalvelu on helppoa ja siistiä taideviihdettä. Tyypillinen taideohjaus-asiakas on juhlapaikka tai yritys, mutta myös yksityiset henkilöt ovat ostaneet palvelun tilaisuuksiinsa.

Valikoimassa on yli 20:n mallimaalausta, joista Asiakas voi valita tilaisuuteensa sopivan. Ohjaan itse maalauspajat niiden esivalmisteluista aina loppusiivoukseen saakka. Tilaajalla tulee olla vain ruokailijan verran istuma- ja pöytätilaa jokaiselle osallistujalle, minä hoidan kaiken muun.

Ohjauspalkkio sisältää ohjaustyön ja järjestelyt. Ohjauspalkkion lisäksi laskuun tulee materiaalikustannukset ja mahdolliset matkat. Näin ollen taideohjauksen hinnasto muodostuu ohjauspalkkiosta 372€ sekä materiaalimaksusta 12,40€ per. osallistuja (sis. ALV 24%) + matkat .

hinta hinnasto alkuperäismaalaus maalaus taide alkuperäisteos eevakart.com Käreitär 2021

HALUAN TARJOUKSEN!

Kerro lomakkeessa, millaisesta taidetyöstä haluat tarjouksen. Se ei velvoita tai sido Sinua tekemään tilausta.

  KIINNOSTAAKO TUOTEKOHTAINEN TAIDEHINNASTO? KLIKKAA OSTOKSILLE!

  VALITSE SOPIVA MAKSUTAPA TAIDEHANKINNALLE 

  -Tilisiirto verkkopankissa. Laitan laskun haluamaasi sähköpostiin (tai yrityksen laskutusosoitteeseen)

  -Käteismaksusta toimitan kuitin taidehankinnastasi sähköpostiisi.

  -Voit maksaa myös rahoituspalvelun avulla, lue lisää tästä!

  Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi olet tervetullut seuraamaan taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.

  YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

  Tilaa uutiskirje!

  Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

  Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.