TAIDEPAKKA

52 korttia 200g/m2:14 arvoa (1-13) elementeissä maa,vesi, ilma ja tuli + kaksi ”jokeria”

Käsikirja, jossa jokaisen kortin tarina ja elementtien merkitykset

Pahvinen säilytysrasia pakalle ja käsikirjalle

Korttien ja Käsikirjan koko on A6, säilytysrasian mitat ovat P16cm x L11,5cm x S3cm

80€/kpl

HALUATKO NOSTAA KORTIN? Tee se näiden some-videoiden kautta Instagramissa tai Facebookissa!

Jaoin iltaisin pokeria opiskellessani JAMK:ssa muotisuunnittelijaksi. Minua miellytti korttipakan estetiikka, idea ja sen voima saattaa ihmiset yhteen. Päätin jo silloin, että jonain päivänä teen oman version korttipakasta. Yli vuosikymmen myöhemmin minulla on tarvittavat välineet, osaaminen ja ennen kaikkea tähänkin tarkoitukseen soveltuvaa Taidetta, jotta ideani toteutus oli mahdollista. 

Taidepakka muodostuu 54 kortista. Korttien arvot ovat ässästä kolmeentoista neljässä eri elementissä – aivan kuten ”tavallisessakin” pelikorttipakassa. Symboliset elementit ovat maa, ilma, vesi ja tuli. Lisäksi pakassa on kaksi ”jokeria”.

Korteissa koreilee kuvia maalauksistani, kortin arvo, luomani symboli sekä aihe, josta maalaus kertoo. Korttien takakuvana on logoni. Pakan mukana on käsikirja, josta voi lukea aiheesta, jota maalaus käsittelee. 

Käsikirja avaa korttien kuvitusta, symboleita sekä seuraavia teemoja: voima, viisaus, yhteys, ilo, kehä, kauneus, tyyneys, lohtu, turva, pääty, rauha, toivo, alku ja intuitio.

Kauniista taidepakasta on moneksi (voit katsoa esittelyvideoita tästä linkistä). Pelaamisen lisäksi voit postittaa kortin ystävälle, kehystää mieluisan koristeeksi, nostaa aiheita pohdittavaksi itselle tai porukassa ja rakennella korttitalon. Pakka ei yritäkään olla uskonnollinen, pakanallinen tai tarot-pakan kaltainen. Käyttäisin siitä adjektiiveja filosofinen, symbolinen ja tarinallinen. Se on jotain sellaista, mikä kutkuttaa pohdiskelevaa mieltä.

54 jämäkkää A6-kokoista paperikorttia on pakattu nättiin pahvirasiaan. Paino- ja leikkausjälki ovat kauniit. Pakan voit ostaa omaksesi minulta suoraan tai näyttelyistäni.

OSTA TAIDEPAKKA!

Tee tilaus tällä lomakkeella. Vastaan Sinulle maksuohjeilla ja laitan tuotteen matkaan.

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Tervetuloa seuraamaan taidematkaa somen puolelle! Taiteilija Eeva Kouvalainen julkaisee taiteeseen liittyvää sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.