YSTÄVÄ 2024 eevakart alkuperäismaalaus taidemaalaus taide

YSTÄVÄ 2024


Ulkomitat: 55,5cm x 40cm


Akryylimaalaus kankaalle, kehykset


700€

Kuunvalo valaisee tämän kissankellojen keskellä istuvan repolaisen. Rauhallinen hahmo katsoo Kodikseen tuntemansa suuntaan odottavasti.

Kettu on viekkauden ja sopeutumisen symboli. Saduissa kettu esitetään jekuttajana ja nokkelana hahmona ja sillä sanottiin olevan yhdeksän miehen mieli. Kettu liitetään myös mysteereihin ja salaisuuksiin, ja sillä ajatellaan olevan shamanistisia ominaisuuksia. Viisas olento on kykenevä myös petturuuteen ja kaikista tilanteista luovimiseen.

Huomasin jälkeenpäin, että maalaamallani ketulla on selässään tumma risti, joka paljastui ns. ristiketun merkiksi. Sellainen on punaisen ja mustan ketun risteymällä. Mielestäni tämä on herkullinen löydös, joka tuo lisämerkityksiä tulkintaan. Mielestäni ketun selästä lähtee myös perhosen siivet, jotka jätin näkyviin, mutta en maalannut esiin.

Mystisen violetin sävyihin taipuvat siniset kissankellot symboloivat uskollisuutta ja rakkauden kutsua. Lemmentaioissa sen uskottiin kutsuvan elämään uskollinen kumppani. Kuu edustaa kasvua, uutta alkua, hedelmällisyyttä ja muutosta. Feminiininen kuu liitetään naiseuden symbolismiin ja se vie ajatukset salaperäiseen ja intuition pariin.

Kurkista myös muiden maalausteni tarinoihin täältä.

HALUAN OSTAA ”YSTÄVÄ 2024” MAALAUKSEN!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi voit seurata taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.