MAALAUS TAIDE TEOS EEVAKART.COM YÖN OMAT

YÖN OMAT 2021

100cmx80cm

Akryylimaalaus kankaalle

1400€

Maalaukseen kietoutui Kuusamon reissulla kokemiani pakkasen hehkua, nuotiossa poltettujen koivuklapien kellertävää kaarnaa, kuun hohtoa sekä loputtomien metsien maagisia hahmoja. Abstrakti muotojen ja värien pohja tarjoili aiheen tälläkin kertaa ihmeellisesti, harmoniassa kaiken tapahtuneen ja näkemäni kanssa.

Ilvekset ovat maagisia Metsän asukkaita. Ne ovat arkoja ja piilossa katseilta, yksin saalistavia erakkoja. Petoihin liittyy myös mystiikkaa ja niitä pidetään harvoin nähtynä myös totuudellisina, ajatuksella ”vaikka niitä ei näkisikään, ne ovat silti olemassa”. Juuri samasta syystä niihin liitetty mytologiakin on harvassa. Kauniita ja kiehtovia, kertakaikkiaan!

Akryylimaalauksen kuunsirppi on pinnoitettu ”kulta”-lehdellä ja muotoa on jatkettu pronssimaalilla. Turkin maalaus vaati valtavasti Kärsivällisyyttä ja ohuita siveltimiä.

*Ilvesmaalaus on myös painokuvana erikoisjulisteessa, joita on vain 50:n kappaleen rajoitettu ja signeeramani erä. Se on myös myymässäni taidepakassa kortti numero 3 teemalla ”Yhteys”.

HALUAN OSTAA TÄMÄN MAALAUKSEN!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi voit seurata taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.