vARJELUS 2023 EEVAKART TAIDEMAALAUS ALKUPERÄISTYÖ ART

VARJELUS 2023

Ulkomitat: L51cm x K60cm x S4.3cm
Akryylimaalaus kangas-taulupohjalle
Kehystetty
900€

Teoksiini liittyy aina tarina, joka kietoutuu maalaukseen kuin taianomainen hopealanka. ”Varjeluksen” tarina on myös sukellus pohjoismaiseen mytologiaan, symboliikan ja etymologian maailmaan.

”Varjelus 2023” on maalaus, jossa siivekäs poika pitelee sylissään valkoista tunturipöllöä. He ovat tumman ja hopeisen kehän keskiössä, sinisen hetken ja leijailevien höyhenten ympäröimänä.

Karheasta kylmästä korostuu valpas katse ja yhdessäolon lämpö. Siivet ja lapsi viittaavat pyhyyteen ja viattomuuteen, pöllö symboloi viisautta, suojelusta ja voimaa. Yliluonnollista, tuonpuoleista ja mystistä kumpikin.

Käytin maalauksessa hopeista metallilehteä, lasihelmiä ja fosforimaalia, jotka poimivat pimeydessäkin esiin pienimmänkin valon, kuin toivon muruset synkkyyden keskeltä.

Toivon, että tämä teos tuo lohtua, herättää ajatuksia ja ehkä tarjoaa vertaistukea kaikille niille, jotka tarvitsevat turvaa, suojelusta ja voimaa, ehkä seuraa jossa olla yksin. Ehkä jonkun, joka vartioi ja antaa hetken ummistaa silmät kaikelta.

Varjelus antaa turvaa ja puolustaa. Sana juontaa suojaa tarjoaviin varjoihin. Se pitää silmällä vaaroilta ja kaitsee. Kuka maalauksessa varjelee ketä?

Ja miltä.

Lue lisää teosteni tarinoita maalaukset- ja galleria-sivuiltani!

HALUAN OSTAA TÄMÄN MAALAUKSEN!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi voit seurata taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.