Valonkantajat 2023 maalaus eevakart
VALONKANTAJAT 2023

VALONKANTAJAT 20223

40cm x 40cm

Akryylimaalaus kankaalle, kapeat mustat valmiskehykset

400€

”Valonkantajat” kätkee sisäänsä lumoavan tarinan mustetahratekniikan paljastamasta parivajakosta. Tämä mystinen teos on syntynyt pimeän vuodenajan, lähestyvän Lucian-päivän ja kaamoksen inspiroimana, ja se kertoo ihmisen ja eläimen välisestä siteestä.

Pieni tyttö ja suuri valkoinen poro, kantamassa kruunuja, herättävät toivon ja muistuttavat elämän hetkellisyydestä. Kylmä pimeys väistyy rohkeuden, viattomuuden ja aitouden edessä. Valokruunu symboloi voimaa joka tuo valoa pimeyteen, jättäen roihun sinne missä ovat kulkeneet. Huomaan toistavani lapsien kuvailussa omien pikkuisteni piirteitä, tässäkin.

Maalaus kutsuu katsojansa miettimään, voiko totuus olla sekä rakentava että tuhoava voima. Lapsi ja poro liittyvät universaaleihin symboleihin uusista alueista ja vanhojen lopuista. Narratiivi viittaa pohjoismaisiin myytteihin, luoden teokseen monitasoisen ja ajatuksia herättävän tunnelman. Maalaus viittaa myös rituaaleihin, joissa luovutaan kiittäen vanhasta ja toivotetaan toiveikkaana tervetulleeksi tuleva tuntematon ja uusi.

Katso millaisia maalauksia myyn ”MAALAUKSET”-osiosta ja kurkkaa millaiset maalaukset ovat löytäneet todelliseen Kotiin ”GALLERIASTA”.

HALUAN OSTAA VALONKANTAJAT 2023!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi voit seurata taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.