Suden Hetki 2024 alkuperäismaalaus kehystetty eevakart suomalainen taide art

SUDEN HETKI 2024

Kehyksen leveys 8,5cm, teoksen ulkomitta kehyksineen 61cm x 82

Akryylimaalaus kankaalle, lisäksi kultaista metallilehteä.

1200€

Koin kadottavani ajantajun, kehollisuuden ja yöuneni kietoutuessani lumoavaan flow-tilaan tämän kanssa! Mikä suloinen piina ja kiitollinen haaste maalata tällainen aarre esiin!

SUDEN HETKI on varhain aamuyöllä n. kello 3.00–5.00 aikaan. Sen on perinteisesti uskottu olevan se hetki, kun ihminen on heikoimmillaan, ja joka ratkaisee herääkö hän uuteen päivään vai ei. Tämä ajanjakso on liitetty myös voimakkaisiin unikokemuksiin ja paranormaaleihin ilmiöihin. Keskikesällä se ajoittuu vuorokauden kylminpään hetkeen juuri ennen aamun sarastusta. 

SUSI liitetään suomenkielessä pahaan. Sanonnat kuten ”mennyt hukkaan” tai ”joutunut suden suuhun”, ”yksinäinen susi” ja ”susipari” ovat negatiivisia ilmaisuja. Maalauksen kuolettavan myrkyllisen kalmankukan nimi on ”sudenmarja”. Kalevalassa Pohjolan Emäntä kantaa ja synnyttää kaikkea pahaa ja kauheaa maailman vaivaksi, mm.susia, joiden emuuna mainitaan Äimätär.

VIOLETTI JA KULTA ovat värimaailman kuninkaallinen, pyhä ja mystinen liitto. Ne korostavat toisiaan kauniisti ja luovat maagisen yhdistelmän varjoa ja valoa hahmojen ylle. Maalauksen tulkinta voi ottaa jopa uskonnollisia polkuja erityisesti näiden värien viittomana.

Minun kokemus ja näkemys maalauksesta on ihmeellistä ja kaunista harmoniaa kaiken kanssa. Suloinen ja kiehtova vaara, kuolemanmyrkylliset aateliset, täysikuun yöpedot ja ikuiset ystävät, ehkä rakastavaiset molemmissa muodoissaan, ihmisen suhde Luontoon, ylisen ja alisen rajamaat sekä sielun aikamatkat jumalten ja kuolevaisten keskuudessa sulautuvat ihanasti yhteen kaiken kirjoitetun kanssa.

Suden Hetki 2024 eevakart instagram ja facebook suomalainen taiteilija artist

Katso myös maalauksen esittelyvideo, jonka julkaisin somessa INSTAGRAMISSA ja FACEBOOKISSA!

HALUAN OSTAA TÄMÄN MAALAUKSEN!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

  Kurkista MAALAUKSET-osiosta millaiset maalaukset etsivät Kotiaan ja GALLERIA-osiosta mitkä ovat löytäneet jo Kotiinsa!

  YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

  Tilaa uutiskirje!

  Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

  Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

  Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi voit seurata taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.