KURIIRI 2021

50 X 70cm

Akryylimaalaus kankaalle. Lisäksi kultaista metallilehteä.

Koti Saarijärvellä.

Kutsun Sinut sukeltamaan ”Valkoisen korpin” arvoitukselliseen maailmaan. Tämä upealumivalkoinen lintu kantaa syvää symboliikkaa.

Korppia on pitkään kunnioitettu viisauden, muistin ja älykkyyden olentona. Tiede on paljastanut sen hämmästyttävän kyvyn ymmärtää, mitä muut tietävät, ja tunnistaa ajan kulumista.


Korppi on shamaanin luotettava kumppani, jota usein pidetään shamaanina itsenä ja jolla on voima ylittää elävien ja kuolleiden välinen raja. Korppi kantaa viestejä, toimien siltana ulottuvuuksiin, jotka eivät ole käsityksemme piirissä. Se vierailee vainajien ja jumalien alueella, palaten kuiskattujen salaisuuksien ja jumalallisen ohjauksen kanssa.


Valkoinen korppi on luonnossa hyljeksitty, harvinainen ja epätavallinen olento. Tässä maalauksessa se on sekä symboli että tarinankertoja. Sen läsnäolo kutsuu pohtimaan tiedon, muistin ja mystisen laajaa kudelmaa. ”Kuriiri” kiteyttää korpin maagisen ja ihmeellisen luonteen ja muistuttaa meitä syvällisistä mysteereistä, jotka asuvat luonnon sydämessä ja ihmishengessä.

*Printit-kaupassa on taidepakka, jossa ”Kuriiri” kuvittaa jokeri-korttia ja kantaa teemaa INTUITIO.

Kiinnostuitko maalauksistani? Ota yhteyttä!

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi voit seurata taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.