maalaustaide alkuperäismaalaus taide eevakart KOHTAAMINEN 2024

KOHTAAMINEN 2024

2 x 80cm x 40cm

Kahden akryylimaalauksen teos kankaalle. Lisäksi peilimurskaa ja hopeista metallilehteä.

1500€

Taideteokseni Kohtaaminen 2024 kaksi maalausta kuvastavat kiehtovaa, kuvajaisen kaltaista yhteyttä maailmojen välillä. Teoksessa lapsi ja karhu katsovat toisiaan syvästi. Symboliikka leikittelee ajatuksella yhteydestä, joka ulottuu fyysisen maailman rajojen yli, kohti henkisyyttä ja alkuperää. Ovatko hahmot sittenkin toistensa heijastuksia?

Maalauksissa käytetyt värit, kuten pinkki, punainen, violetti ja hopea, luovat harmonisen ja abstraktin taustan, jossa kukkamyrskyn kaaos ja hedelmällisen elämän kevät kohtaavat. Abstraktit kuvioinnit muodostavat kukkia, valumia ja heijasteita. Kukkien keskellä on peilimurskaa, kuin se olisi kukista tulevan sadon siemen.

Teoksen viesti kutsuu katsojaa pohtimaan omaa yhteyttään sisäiseen voimaan ja alkuperään. Se korostaa maanpäällisen rajallisuuden ja henkisen yhteyden välistä harmoniaa sekä lapsen ja karhun symboliikkaa, pyhää ja aitoa. Käyttämäni mustetahratekniikka luo prosessin, josta kankaalle syntyy minusta riippumaton mystinen ulottuvuus.

Kurkista myös muiden maalauksieni tarinoihin tästä.

HALUAN OSTAA TÄMÄN KAHDEN MAALAUKSEN TEOKSEN!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi voit seurata taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.