taiteilija Eeva Kouvalaisen maalaama alkuperäismaalaus. Lumoudu taiteesta! Maalaustaide, tilaustyöt ja taideohjaus ANNIKKI

ANNIKKI 2022

Halk. 80cm

Akryylimaalaus kankaalle.

1000€

Tämän maalauksen kanssa kesti pitkään ymmärtää, kuka abstrakteista muodoista paljastunut hahmo oikein olikaan. Tiedonhaku johti kuitenkin Metsänjumala Tapion neljänteen tyttäreen, josta löysin sopivan kuvauksen. Annikki on luonnotar, joka soittaa simapilliä ja pukeutuu vihreään viittaan. Metsän pedot ovat hänen lemmikkejään, joilta ihmiset ennen muinoin pyysivät Annikilta suojelusta metsästäjille ja karjalle. Ja maalauksen kasvillisuus, käenkaali, on nimeltään myös ketunleipä ja revonrieska, mikä mielestäni viittaa suoraan näihin Annikin ”lemmikeihin”. Käenkaalilla voi myös kiillottaa metallia, mikä sopii hyvin soittimen ja sarvien ilmiasun valintaan. Kukkakruunun sarvet symboloivat voimaa, kestävyyttä ja valtaa-kuinka sopiva päähine Annikille! Viimeinen tippa oivallukselle oli, kun kaikki kolme siskoani sanoivat hänen näyttävän aivan kauniilta äidiltämme, Annikilta.

Annikki 2022 on ollut esillä useassa näyttelyssä, mm. Kulttuurikeskus Juminkekossa yhteisnäyttely KARELORESSA kesällä 2022.

HALUAN OSTAA TÄMÄN MAALAUKSEN!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi voit seurata taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.