galleria taide maalaus eevakart.com aficionada
AFICIONADA 2014

AFICIONADA 2014

63 x 43cm

Akryylimaalaus kankaalle.

Koti Kuopiossa.

Nimi tarkoittaa vakavaa sikarien harrastajaa. Muutin ”o”:n ”a”:ksi, koska hahmo on nainen. Minulla oli niin hauskaa luoda tämä epäsovinnainen, ristiriitainen hahmo savun ja valon sumuihin. Vahva nainen, joka tekee ”maskuliinisia” asioita. Kontrastit muodostuvat voimakkaiden värien ja rennon asennon ja asenteen välille.

Usein minusta tuntuu, että matkustan ympäri maailmaa lukemalla, poistumatta kotoa. Olen aina ollut erittäin innostunut sanoista, tarinoista, historiasta ja mytologiasta. Ihmisen anatomia ja psykologinen tieto kutittavat myös. Ehkä olen vain niin herkkä ja/tai tunteellinen, mutta minun on valittava nauttimani visuaalinen sisältö johon aikani käytän, koska TIEDÄN mitä tapahtuu joka kerta kun innostun jostain; menetän ajantajuni ja otteen tavallistenkin arkiasioiden hoitamisesta. Riippumatta sisällöstä, se ruokkii jotain minussa. Mutta kun maalaan, minusta tuntuu, että se purkaa minusta jotain ja tunnen helpotusta. Ikään kuin tuo vihainen kutina parantuisi hetkeksi.

Kiinnostuitko maalauksistani? Ota yhteyttä!

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.

    Uutiskirjeen tilaamisen lisäksi voit seurata taidematkaani somessa, jossa julkaisen sisältöä nimimerkillä @eevakart Facebookissa ja Instagramissa.