TAIDEARVONTA

Järjestämässäni taidearvonnassa voittaja sai 500€ LAHJAKORTIN!

Lahjakortilla voittaja pystyi ostamaan myyntigalleriastani alkuperäistyön, tilata 40x50cm-kokoisen toivomustaulun tai tilata taideohjausillan vapaavalintaiseen paikkaan maks.20 hengelle.

Arvonta alkoi 1.12.2020 ja loppui 24.6.2021 klo 24.00. Arvonta suoritettiin Juhannuksena 25.6.2021 klo 12.00, siitä on videotallenne IG-kanavallani.

Arvonnan voitti Mari Tapio Rovaniemeltä, onneksi olkoon! Iso kiitos vielä jokaiselle osallistujalle, teitä oli paljon!!!

Taidearvonnan voitto

Arpavoiton Mari käytti toivetauluun. Toivetaulu ”Autuaat” 2021 lähti Rovaniemelle syyskuun ensimmäinen päivä. Voittaja on äärimmäisen tyytyväinen voittoonsa!

Pyöreässä taulussa on kaikki hänen toivomansa elementit sekä uskomattomien luontovalokuvien inspiroima tarina taustalla. Iholleni nousee kylmät taikaväreet aina, kun mietin hänen kertomaansa taustatarinaa tälle työlle. Uskomattoman ihana tyyppi!

Täytyy kyllä taiteilijana myöntää, että Universumilla on huumoria, että voittajaksi valikoitui juuri hän – taidetta ja Pohjoisen Taikaa rakastava persoona! Tämän taulun luominen oli täynnä ihanaa fiilistä ja sen tekeminen oli todella kunnia-asia minulle. <3

Käytin maalauksessa myös fosforiefektiä. Se antaa kauniin vaikutelman valossa ja näyttää voimansa vasta pimeydessä.