Tervetuloa ”Yhteys” -taidenäyttelyyn, joka kutsuu Sinut tutkimusmatkalle mystisen Luontosuhteen ja omaan sisäiseen maailmaan. Näyttely on auki yleisölle marras- ja joulukuun ajan (1.11.-31.12.2023) ABC Pyhäjärven aukioloaikojen mukaan.

Näyttelyssä on esillä parisenkymmentä teosta ajalta 2020-2023. Jokaisen teoksen punainen lanka liittyy vahvasti Luontosuhteeseen. Teokset olen luonut kehittämälläni taianomaisella ”mustetahratekniikkalla”. Osa maalauksista näyttäytyy erilailla myös UV-valossa ja pimeydessä. Näyttelyn nimi viittaa myös kotipaikkakuntaani ja siihen, että ABC Pyhäjärven tiloissa on aina ollut esillä edesmenneen isäni, Taiteilija Matti Korhosen piirroksia. Näistä syistä valitsin näyttelyn keulakuvaksi juuri tämän maalauksen, sen lempeästi tarkastelevan hetken ja nimen, ”Yhteys”.

Toivon, että Katsoja löytää maalauksistani muodon ja sanat jollekin sisäiselle abstraktilleen. Ehkä maalaukset vievät ajatusmatkalle omiin sidoksiin, kosketuspintoihin ja yhteyksiin. Ehkä Katsoja näkee teosten kautta omaan Luontosuhteeseen ja voimaan. Toivon, että hetki maalausteni parissa on virkistävä elämys, joka yhdistää Katsojan Itseensä syvemmin.

Jos haluat ostaa alkuperäistyön, ota yhteyttä niin varaan teoksen Sinulle ja toimitan sen näyttelyn päätyttyä. Akuuttiin taiteennälkään voit ostaa kauniita taideprinttejäni paikan päältä mukaasi, tarjolla on taidekortteja, taidejulisteita, taidepakan ja vuoden 2024 kalentereita sekä näyttelytilassa että ABC Pyhäjärven lähimyymälän puolella.

Tule nauttimaan taiteesta ja kahvista maalausteni keskelle!

Tervetuloa myös seuraamaan taiteellista matkaani somen puolelle, missä esittelen työtäni nimimerkillä @eevakart Instagramissa ja Facebookissa.

HALUAN OSTAA NÄYTTELYTEOKSEN

Jos haluat ostaa näyttelystä teoksen, ota yhteyttä suoraan minuun! Varaan teoksen Sinulle ja toimitan sen näyttelyn päädyttyä tammikuussa 2024 aikana.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, soittamalla +358442928002, sähköpostitse eeva@eevakart.com tai laittamalla yv IG:n tai FB:n kautta @eevakart .

    YHTEYS 2023 tilaa uutiskirje eevakart lumoudu taiteesta subscribe

    Tilaa uutiskirje!

    Tilaajana saat ilahtua taideuutisistani ensimmäisten joukossa.

    Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta INFO-sivulta.